Miért válassza a Novatop cserepeket?

Romániában az időjárás változó és egyre mostohább. Egy olyan tetőszerkezetre van szüksége, amelyet a szél nem tud könnyedén elragadni. Tehát a súly számít. A betoncserepeket a következőkből állítják össze: kvarchomok, cement és vasoxid alapú színező pigmentek. Könnyedén telepíthető, nem okoz különösebb anyagi gondokat és karbantartása is alacsony költségeket von maga után.

Élettartam:
80-100 év

Különböző színekben

Jótállás:
35 év

Súly:
4,5 kg – 6,5 kg

Nagyon jó
hangszigetelő

Nagyon jó
hőszigetelő

Lejtés
24 fok

Nyomással
szembeni ellenállás
200 kg-ig

A mi termékeink

A tetőcserepek kilenc színben vannak jelen a kínálatunkban: oxid-vörös, korallpiros, téglavörös, rohadt cseresznye, csokoládébarna, antracit, fekete, diózöld, levélzöld.

Double Roman

Méretek: 330 x 420 mm
Súly: 4,5kg

Kiváló minőségű fémcserepeket kínálunk. Változatos ajánlatunk mind pasztell, mind intenzívebb színű cserepeket is magában foglal, így azt választhatja, amelyik a legjobban megfelel az építkezése stílusához. A fémcserepek legnagyobb előnye, hogy hihetetlenül könnyűek. A könnyű borítás nem terheli túl az épület szerkezetét.

Wine Red Ral 3005
Chocolate Brown Ral 8017
Copper Brown Ral 8004
Leaf Green Ral 6002
Anthracite Grey Ral 7016
Coral Red Ral 3016
Oxide Red Ral 3009
Bottle Green Ral 6007
Signal Black Ral 9004

Szellőzőcserép

Méretek: 330×420 mm
Súly: 6.2 kg
Szükséglet: 1 db/10 m2

A szellőzőcserép alkalmazása tulajdonképpen lehetővé teszi a tető számára a lélegzést. Ily módon elkerülhető a magas páratartalom és a penész kialakulása az épület belsejében. A szellőzőcserép egy alapcserépből áll, amelyen található egy, a légáramláshoz szükséges speciális elem. Ez lehetővé teszi a levegő áramlását a tetőtérben, ezáltal szabályozva a hőmérsékletet a forró nyári hónapokban.
A szellőzőcserép szükségességét a gerendák hossza, valamint a tető lejtése határozzák meg.

Kúpcserepek

Méretek: 240 x 500 mm
Súly: 6,5 kg
Szükséglet: 2.25 db/1 m

A kúpcserepek nagyon tartósak és jól illeszkednek bármilyen textúrához: természetes kő, cement, csempe, mozaik és mások. Kúp alakú és a felhelyezésénél szükség van arra, hogy átfedjék egymást valamint, hogy ez az átfedés a szél irányával szemben legyen. A rögzítése egy kúpcserép rögzítő kapoccsal oldható meg. Ezen fajta cserép használata a gerinc esztétikus és funkcionális lezárását eredményezi.

Szélcserép

Méretek: 330 x 420mm
Súly: 6,2 kg
Szükséglet: 2.5 db/1 m

A kiemelkedő minőség és a fényesség csupán két jellemzője ennek a típusú cserépnek. Ezenkívül nagyon különleges vizuális hatást nyújt. Az szélcserép funkciója a tető oldalsó homlokdeszkáinak a lezárása. Rögzítéséhez speciális elemekre van szükség. Ezeket a típusú cserepeket távolságot hagyva kell elhelyezni, 1-2 cm távolságnak kell lennie a a homloklapok, illetve a fagerendák között.

Kezdő és záró kúpcserép

Méretek: 240×500 mm
Súly: 6,4 kg

Előállítunk olyan típusú kúpcserepeket is, amelyek vízmentesen zárják le a sarok-, illetve hajlattömítéseket. Ezek telepítéséhez szükségesek a következő elemek: duzzadóképes szalag, aluband, illetve szivacs gerincalátét. Ezen cseréptípus a tetőszerkezet egyik kiegészítő eleme, különböző vastagságban, színben és méretben van jelen kínálatunkban.

Elosztó kúpcserép

Súly: 4.8 kg

A víz elleni védelem és az esztétikai többlet a két fő jellemzője az elosztó kúpcserépnek, amely a két élgerinc és a taréjgerinc találkozásának lezárásaként szolgál. Az élgerinc és a taréjgerinc közötti szög vízszintes vetületének 135°-nak kell lennie. Más szögeknél is használható, viszont biztosítani kell a megfelelő lezárást és átfedést.

Portfolió

Legigényesebb vásárlóink kívánságainak is megpróbálunk megfelelni. Portfoliónk egységes és arról ad tanúbizonyságot, hogy munkánkat valóban értékelik. Rendelkezünk a szükséges berendezéssel és felszereltséggel, ami ahhoz szükséges, hogy a legoptimálisabb paraméterek között végezhessük munkánkat és ügyfeleinknek a legjobb megoldásokat nyújthassuk.

Kivitelezés

A tetőzet megépítésének utolsó fázisa a cserepek és kiegészítők rögzítése. Nagyon fontos a projekt folyamatos figyelemmel való kisérése, valamint a gyártó javaslatainak és ajánlatainak megfontolása. Szakértőkből álló csapatunk minőségi szolgáltatásokat kínál. Az ilyen szolgáltatásokban képzett és minősített munkatársaink biztosítják a tető telepítését.

Karbantartás

A tetőzet időnként karbantartási munkálatokra szorul majd. Függetlenül attól, hogy milyen alapanyagból készült állapotát legkevesebb kétszer egy évben ellenőrizni kell. A karbantartási munkálatok alacsony költségűek, ezért azt javasoljuk, hogy időben végezzék el, még mielőtt rosszabbodik az állapota. A karbantartásról való döntés elhalasztása nagyobb károkhoz vezethet és, implicit módon, magasabb költségekhez.