Miért válassza a Novatop cserepeket?

Romániában az időjárás változó és egyre mostohább. Egy olyan tetőszerkezetre van szüksége, amelyet a szél nem tud könnyedén elragadni. Tehát a súly számít. A betoncserepeket a következőkből állítják össze: kvarchomok, cement és vasoxid alapú színező pigmentek. Könnyedén telepíthető, nem okoz különösebb anyagi gondokat és karbantartása is alacsony költségeket von maga után.

Élettartam:
80-100 év

Különböző
színekben

Jótállás:
35 év

Súly:
4,5 kg – 6,5 kg

Nagyon jó
hangszigetelő

Nagyon jó
hőszigetelő

Lejtés
20 fok

Nyomással
szembeni ellenállás
200 kg-ig

A mi termékeink

A tetőcserepek kilenc színben vannak jelen a kínálatunkban: oxid-vörös, korallpiros, téglavörös, rohadt cseresznye, csokoládébarna, antracit, fekete, diózöld, levélzöld.

Double Roman

Méretek: 330 x 420 mm
Súly: 4,5kg

Kiváló minőségű fémcserepeket kínálunk. Változatos ajánlatunk mind pasztell, mind intenzívebb színű cserepeket is magában foglal, így azt választhatja, amelyik a legjobban megfelel az építkezése stílusához. A fémcserepek legnagyobb előnye, hogy hihetetlenül könnyűek. A könnyű borítás nem terheli túl az épület szerkezetét.

Rohadt Cseresznye Ral 3005
Csokoládébarna Ral 8017
Téglavörös Ral 8004
Levélzöld Ral 6002
Antracit Ral 7016
Korallpiros Ral 3016
Oxid-vörös Ral 3009
Diózöld Ral 6007
Fekete Ral 9004

Szellőzőcserép

Méretek: 330×420 mm
Súly: 6.2 kg
Szükséglet: 1 db/10 m2

A szellőzőcserép alkalmazása tulajdonképpen lehetővé teszi a tető számára a lélegzést. Ily módon elkerülhető a magas páratartalom és a penész kialakulása az épület belsejében. A szellőzőcserép egy alapcserépből áll, amelyen található egy, a légáramláshoz szükséges speciális elem. Ez lehetővé teszi a levegő áramlását a tetőtérben, ezáltal szabályozva a hőmérsékletet a forró nyári hónapokban.
A szellőzőcserép szükségességét a gerendák hossza, valamint a tető lejtése határozzák meg.

Kúpcserepek

Méretek: 240 x 500 mm
Súly: 6,5 kg
Szükséglet: 2.25 db/1 m

A kúpcserepek nagyon tartósak és jól illeszkednek bármilyen textúrához: természetes kő, cement, csempe, mozaik és mások. Kúp alakú és a felhelyezésénél szükség van arra, hogy átfedjék egymást valamint, hogy ez az átfedés a szél irányával szemben legyen. A rögzítése egy kúpcserép rögzítő kapoccsal oldható meg. Ezen fajta cserép használata a gerinc esztétikus és funkcionális lezárását eredményezi.

Szélcserép

Méretek: 330 x 420mm
Súly: 6,2 kg
Szükséglet: 2.5 db/1 m

A kiemelkedő minőség és a fényesség csupán két jellemzője ennek a típusú cserépnek. Ezenkívül nagyon különleges vizuális hatást nyújt. Az szélcserép funkciója a tető oldalsó homlokdeszkáinak a lezárása. Rögzítéséhez speciális elemekre van szükség. Ezeket a típusú cserepeket távolságot hagyva kell elhelyezni, 1-2 cm távolságnak kell lennie a a homloklapok, illetve a fagerendák között.

Kezdő és záró kúpcserép

Méretek: 240×500 mm
Súly: 6,4 kg

Előállítunk olyan típusú kúpcserepeket is, amelyek vízmentesen zárják le a sarok-, illetve hajlattömítéseket. Ezek telepítéséhez szükségesek a következő elemek: duzzadóképes szalag, aluband, illetve szivacs gerincalátét. Ezen cseréptípus a tetőszerkezet egyik kiegészítő eleme, különböző vastagságban, színben és méretben van jelen kínálatunkban.

Elosztó kúpcserép

Súly: 4.8 kg

A víz elleni védelem és az esztétikai többlet a két fő jellemzője az elosztó kúpcserépnek, amely a két élgerinc és a taréjgerinc találkozásának lezárásaként szolgál. Az élgerinc és a taréjgerinc közötti szög vízszintes vetületének 135°-nak kell lennie. Más szögeknél is használható, viszont biztosítani kell a megfelelő lezárást és átfedést.

Portfolió

Legigényesebb vásárlóink kívánságainak is megpróbálunk megfelelni. Portfoliónk egységes és arról ad tanúbizonyságot, hogy munkánkat valóban értékelik. Rendelkezünk a szükséges berendezéssel és felszereltséggel, ami ahhoz szükséges, hogy a legoptimálisabb paraméterek között végezhessük munkánkat és ügyfeleinknek a legjobb megoldásokat nyújthassuk.

Kivitelezés

A tetőzet megépítésének utolsó fázisa a cserepek és kiegészítők rögzítése. Nagyon fontos a projekt folyamatos figyelemmel való kisérése, valamint a gyártó javaslatainak és ajánlatainak megfontolása. Szakértőkből álló csapatunk minőségi szolgáltatásokat kínál. Az ilyen szolgáltatásokban képzett és minősített munkatársaink biztosítják a tető telepítését.

Karbantartás

A tetőzet időnként karbantartási munkálatokra szorul majd. Függetlenül attól, hogy milyen alapanyagból készült állapotát legkevesebb kétszer egy évben ellenőrizni kell. A karbantartási munkálatok alacsony költségűek, ezért azt javasoljuk, hogy időben végezzék el, még mielőtt rosszabbodik az állapota. A karbantartásról való döntés elhalasztása nagyobb károkhoz vezethet és, implicit módon, magasabb költségekhez.