Betoncserép, a biztonságért!

A beton tetőcserepek akár egy életen keresztül is kitartanak. Magas ellenállással rendelkeznek az időjárás viszontagságaival szemben. Nagyfokú sűrűségük megakadályozza, hogy a nedvesség kárt tegyen bennük, könnyedén ellenállnak a viharoknak, jégesőnek és a hónak. A mi termékeinkből készült tetők akár 100 évig is megmaradnak. Ezek kiemelt fontossággal bírnak egy épület biztonságát, kényelmét és kivitelezését tekintve.

Miért válassza a Novatop cserepeket?

Romániában az időjárás változó és egyre mostohább. Egy olyan tetőszerkezetre van szüksége, amelyet a szél nem tud könnyedén elragadni. Tehát a súly számít. A betoncserepeket a következőkből állítják össze: kvarchomok, cement és vasoxid alapú színező pigmentek. Könnyedén telepíthető, nem okoz különösebb anyagi gondokat és karbantartása is alacsony költségeket von maga után.

Élettartam
80-100 év

Különböző
színekben

Jótállás
35 év

Súly
4,5 kg – 6,5 kg

Nagyon jó
hangszigetelő

Nagyon jó
hőszigetelő

Lejtés
20 fok

Nyomással szembeni
ellenállás 200 kg-ig

Termékek

Egy teljes beton tetőcserép csomagot ajánlunk Önnek. Termékkínálatunkban megtalálható minden, a double roman típusú cserepektől az elosztó kúpcserépig, ami ahhoz szükséges, hogy otthonát a legmegfelelőbb tetőzettel láthassa el. Termékeinket alább tekintheti meg.

DOUBLE ROMAN

Méretek: 330 x 420 mm
Súly: 4,5 kg

SZELLŐZŐCSERÉP

Méretek: 330 x 420 mm
Súly: 6,2 kg

KÚPCSERÉP

Méretek: 240 x 500 mm
Súly: 6,5 kg

SZÉLCSERÉP

Méretek: 330 x 420mm
Súly: 6,2 kg

KEZDŐ ÉS ZÁRÓ KÚPCSERÉP

Méretek: 330×420 mm
Súly: 4,5 kg

ELOSZTÓ KÚPCSERÉP

Méretek: 330 x 420 mm
Súly: 6,2 kg

Portfolió

A betoncserepek minden típusú építkezéshez alkalmazhatóak. Ügyfeleink elégedettek a termékeinkkel és a szolgáltatásainkkal, valamint azon törekvéseinkkel, hogy a legjobb megoldást kínáljuk fel. Az alábbiakban megtekinthető néhány a munkáink közül.