Soluția optimă pentru casa ta

Investim continuu în siguranța construcției dumneavoastră și vă oferim produse de cea mai bună calitate. Țiglele de beton au o rezistență ridicată, iar forma lor este dublu roman. Acestea sunt disponibile în nouă culori.

Prezent în 12 județe

Calitate superioară la prețuri mici

35 ani de garanție

Compania noastră

Compania noastră activează în domeniul producției prefabricatelor de beton din anul 2009. În gama noastră de produse se regăsesc: bolțari 20x50x20, bolțari 30x50x20, borduri și pavaje de diferite culori și forme. În anul 2014 am început să fabricăm țigle de beton. Linia de producție țigle de beton este bazată pe tehnologia Vortex Hydra, Italia. Acest tip de tehnologie a fost achiziționat de la societatea Tile Construct SRL, fiind modernizat cu piese originale.

Din luna mai a anului 2015, am inclus noi modele în gama de bolțari: 20x20x20, 30x30x20 și 25x25x20. De asemenea, am început să comercializăm modele noi de pavaje. Urmează o modernizare a liniei de producție și o dublare a capacității de producție. În oferta noastră au apărut produsele: țiglă, țiglă laterală, coame, coame de ramificație, țigle de aerisire.

Tehnologie și inovație

Procesul de modernizare include apariția unor noi elemente în linia de producție. Racker – Derackerul înlocuiește manipularea manuală a produsului semifinisat și are rolul de a sorta țigla umedă pe stativele de maturare, care apoi ajung în camera de maturare. Mașina de vopsit țigle modernă folosește o tehnologie mai nouă care permite folosirea mai eficientă a vopselei și o acoperire mai bună a țiglei. Mașina de înpachetare și paletizare automată mărește calitatea produselor prin scăderea manipulării manuale a produsului finit. Scade prețul de fabricație, deoarece folosește mai eficient materialele pentru ambalaj. Au fost retehnologizate și modernizate și elementele: bandă rulantă de alimentare și unitatea de formare țigle laterale și coame.

Procesul de producție

Fluxul de producție are cinci etape. Prepararea materiei prime în malaxor este primul proces. În malaxor se introduce nisip, ciment, pigmenți și apă. Betonul din malaxor ajunge in unitatea de formare cu ajutorul unei bande transportoare. În unitatea de formare betonul este presat pe matrițe de producție cu ajutorul uneltelor de formare. Urmează decofrarea țiglelor. După 24 de ore țigla încă aflată pe matrița de producție este scoasă din camera de maturare cu stivuitorul și este introdusă manual pe banda de transport care alimentează unitatea de decofrare. În unitatea de decofrare țigla este separat de matriță.După decofrare țiglele ajung în mașina de vopsit, unde se aplică pe fiecare țiglă 35g vopsea pe bază de apă. După uscarea vopselei, țiglele pot fi înpachetate și paletizate. Procesul de înpachetare și paltetizare este manual. La înpachetare se folosește banda pp 16mm și folie termocontractantă, iar la paletizare se folosesc europaleți.